OH-SIM blogi Rotating Header Image

Avoimien ovien päivä 19.9.2009

Tapahtuman ilmoitus Malmin ilmailukerhon sivuilla:

Malmin ilmailukerho järjestää avoimien ovien päivän lentosimulaattoriin 19.9.2009 klo 11-15! Tule kokeilemaan kerhon ainutlaatuista Cessna 172-simulaattoria kerholaisten opastuksessa. Jotta esittelylennosta saa parhaiten irti olemme päättäneet jakaa 20 min lentovuorot, joihin voi ilmoittautua etukäteen. Näin ollen simulaattorissa on maksimi käyttöaste kokoajan ja halukkaiden ei tarvitse päivystää kerholla koko päivää odotellessaan omaa vuoroaan.

Varausjärjestelmä avattiin tapahtumaa edeltäneenä keskiviikkona klo 18 ja ensimmäiset varaukset tehtiin parin minuutin sisällä! Puolen tunnin kuluessa puolet lennoista oli varattu ja saman illan aikana varattiin loputkin.

Jo heti lauantai-aamusta MIK:n simutiimi laittoi opastekyltin kerhon ulko-oven kohdalle ja tulosti esittelylentolistoja kerholle. Ensimmäiset lentäjätkin saapuivat hyvissä ajoin paikalle ja simulaattori lähti ensimmäiselle lennolle ennen kello yhtätoista. Pikku hiljaa kerhohuoneelle alkoi kerääntyä enemmänkin väkeä ja myös lennonjohtopiste saatiin perustettua kerhohuoneelle.

Esittelylennot pyörivät tauotta kello 15 asti ja hieman sen jälkeenkin. Päivän kokonaissaldo simun lentotunteina oli 3 tuntia 41 minuuttia. Lentämisen lisäksi kerhohuoneella käytiin lukuisia mielenkiintoisia keskusteluja ja moni sai vastauksia kysymyksiinsä lentämisestä ja lupakirjakursseista.

Lisää kuvia MIK:n kuvagalleriassa