OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-SIM parannuksia

P1080299OH-SIMin käynnistymisen suhteen on tehty viime aikoina muutoksia. Simkitsin mittareita ajava TRC-Link-ohjelma siirrettiin APU-tietokoneelle, josta se ohjaa verkon yli mittareita. Näin saadaan vähennettyä simua pyörittävän koneen kuormitusta. Simukoneella pyörii enää FSX, SIOC sekä verkkolento-ohjelmat.

APU-tietokoneella ohjelmat käynnistävä BAT-tiedosto korvattiin AutoIT-ohjelmalla, joka on edistänyt huomattavasti simulaattorin apuohjelmien käynnistymistä. Toimintaperiaatteena ohjelmassa on se, että se lukee tekstejä ohjelmien ikkunoista joiden avulla voidaan määrittää eri toimintoja.

APU-tietokoneen ohjelmien käynnistymisjärjestys:

  1. WideFS käynnistyy ja yrittää luoda yhteyden simulaattorikoneeseen
  2. FSBUS (kytkimet) käynnistyy
  3. TRC Link (mittarit) käynnistyy ja kalibroi mittarit
  4. Instructor Station -ohjelma käynnistyy
  5. Active Sky Evolution -ohjelma käynnistyy
  6. MyFsPanel -ohjelma käynnistyy
  7. Lopussa ruudulla on näkymä jossa on Instructor Station ja MyFsPanel-mittarit

Leave a Reply