OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-SIM päivityksiä

OH-SIMiin on asennettu loppuvuodesta muutamia päivityksiä. A-Flightin huikea EFHK-scenery tuo Helsinki-Vantaan lentoaseman ajantasalle simulaattoriin. Samalla tarkasteltiin simulaattorin asetuksia sekä tweakkeja. Lopputuloksena uudella EFHK:lla fps on tasaisesti 25. Tweakkaus perustui pääasiassa tähän oppaaseen.

Samalla ruvettiin suunnittelemaan OH-SIMin uudelleenasennusta, jonka yhteydessä osa katkaisijoista vaihdetaan FSBussista SIOCiin. Kokonainen uudelleenasennus on sen verta iso homma, että eilen ruvettiin jo dokumentoimaan erilaisia config-tiedostoja sekä kasailtiin TODO-listaa, josta paisui todella nopeasti viisi sivuinen.

OH-SIMin APU-koneelle olisi tarkoitus asentaa nyt alennuksessa oleva Instructor Station, joka on tehty muistuttamaan Full motion simulaattoreiden opettajan ohjauspaneelia.

 

Leave a Reply