OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-SIM visuaaliongelma

Simutiimi sai ilmoituksen, että OH-SIMin visuaali ei toimi oikein. Simulaattorin kuva näkyi vain keskimmäisellä näytöllä. Tämä johtui siitä, että FSX oli laitettu Full screen -tilaan, jossa SIMiä ei ole suunniteltu käytettäväksi. Korjauksena toimi simun ajaminen window -tilaan ja kuvan koon uudelleen säätäminen.

Tämän jälkeen GPS:n kuva ei kuitenkaan näkynyt omalla näytöllään, vaan se oli keskimmäisellä näytöllä. Ikkuna piti undockata ja siirtää takaisin omalle paikalleen, jonka jälkeen kerroimme Panel restore -nimiselle ohjelmalle, että ikkuna 1 (GPS:n kuva) pitää olla näissä nykyisissä koordinaateissa undockattuna. Kun FSX käynnistyy, niin Panel restore -ohjelma käynnistyy ja ajaa GPS:n kuvan oikeaan paikkaan.

OH-SIM visuaali

Leave a Reply