OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-TWN:n ohjaustarkkuus noussut uudelle tasolle

OH-TWN:n simulaattorin ohjaimen tarkkuus ja tuntuma on noussut aivan uudelle tasolle taannoisen potentiometrien vaihdon myötä. Uusien liukupotentiometrien ohjaimen liikeradat saatiin paremmin sovitettua potentiometrin liikerataan. Tällä tavoin käyttämällä potentiometristä suurempaa aluetta saamme nyt pienetkin ohjaimen liikkeet tarkasti välitettyä tietokoneelle.

Eroa ohjaintuntumassa on kuin yöllä ja päivällä. Nyt tuntuma on tarkka ja miellyttävä lentää. Kone ei enää lähde kallistumaan toiselle siivelle nousussa, vaan pitämällä sauvaa keskiasennossa kone myös pitää halutun lentotilan.

 

Simutiimi suosittelee lämpimästi kokeilemaan OH-TWN:n uutta ohjaintuntumaa! Tervetuloa koelentämään esimerkiksi ensi lauantaina 21.5. avoimien ovien päiville 🙂

Leave a Reply