OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-TWN: Jatkossa mahdollisuus lentää myös King Airia

OH-TWN -lentosimulaattorin harjoitusmahdollisuudet paranivat tänään kertaheitolla, kun asensimme siihen toisenkin erittäin korkeatasoisen konemallinnuksen, King Air B200:n. Kone tuo taas vähän lisää uutta ja innostaa varmasti simulaattoria treenilaitteena käyttäviä henkilöitä.

Tällä hetkellä King Air -asennus on vielä melko alkuvaiheessa. Tyyppilentoja pääsee kuitenkin jo ottamaan. King Airin valinta tapahtuu simulaattorin valikon -> Select Flight -kautta, josta tulee valita “B200 King Air – KESKENERÄINEN” -niminen lento. Tällöin simulaattori lataa koneen Malmille ja paneelit asettuvat oikein mittarinäytölle. Lentomalli vaikuttaa erittäin pätevältä, mutta vaatii aivan pientä hienosäätöä ohjaintehoihin.

Iloisia lentämisiä King Airilla siis! Kommenttia saa ja pitää antaa, vaikkapa tämän blogin kautta. Konemallin asennuksen edistymistä voi seurata myös tämän blogin kautta.

2 Comments

  1. Eemeli Rouvali says:

    Mitenkäs noi reverssit laitetaan päälle siin ? kun eihän Baronissa oo niitä ?

  2. Simutiimi says:

    Tavoitteena on laittaa reverssit kiduksien säätövipuihin, joita taas King Airissa ei ole. 🙂

Leave a Reply