OH-SIM blogi Rotating Header Image

Avoimet ovet takanapäin

Simulaattorien avoimet ovet -tapahtuma pidettiin viime lauantaina erittäin mainiossa lentosäässä. Paikalla oli uusia kasvoja ja vanhoja tuttuja, ja simulaattoreilla lennettiin useita tunteja. Jokainen sai kokeilla simulaattoreja haluamansa ajan, sillä varauksia oli tullut melko vähän. Myös hallikierroksia järjestettiin.

Demotilaisuuksissa on perinteisesti mennyt aina jotain pieleen. Tällä kertaa se oli OH-SIM:n sähkötrimmi, joka lopetti toimintansa heti aamusta. Simulaattorilla pystyttiin kuitenkin lentämään viasta huolimatta. Trimmiongelmaa tutkitaan lisää simulaattoritiimin toimesta seuraavana kerhopäivänä.

Kiitos kaikille kävijöille ja tervetuloa toistekin! Simulaattoritiimi on paikalla keskiviikkoiltaisin ja lauantaipäivisin, jolloin kerhohuoneelle on vapaa pääsy. Seuraa simutiimin FB-sivuja tai laita sähköpostia suoraan simulaattori at mik piste fi

Leave a Reply