OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-TWN jälleen käytössä

OH-TWN -simulaattorin kovalevyrikko aiheutti suuria huoltotoimenpiteitä lauantaille 2.4.2011. Käyttöjärjestelmä ei enää suostunut boottaamaan vanhalta kovalevyltä korruptoituneiden järjestelmätiedostojen takia. Korjaavat asennukset eivät valitettavasti auttaneet tilanteeseen, joten simutiimi päätyi asentamaan tammikuulta olevan levyimagen uudelle kovalevylle. Onneksi olimme ottaneet varmuuskopion nimenomaan levyimagena, jolla vältimme hyvin massiivisen uudelleenasennusrumban.

Ainut ongelma levyimagen käytössä oli sen päiväys, sillä OH-TWN -simulaattorissa on ehtinyt tapahtua paljon kolmessa kuukaudessa. Tässä kohtaa simulaattoriblogi osoittikin kyntensä, sillä sitä selaamalla pystyimme selvittämään mitä muutoksia simulaattoriin on ehditty tehdä. Tämän jälkeen uusimpien tiedostojen kopiointi rikkinäiseltä levyltä uudelle ehjälle levylle oli melko näppärää.

Kovalevyn rikkoutuminen aiheutti paljon ylimääräistä työtä, mutta tulipahan testattua levyimageiden toimivuus varmuuskopioina.

Leave a Reply