OH-SIM blogi Rotating Header Image

MIK Simutiimi Ilmailumuseon simulaattorissa

MIK Simutiimi suoritti pienellä ydintiimillä vierailun Suomen Ilmailumuseon Aztec-simulaattoriin sunnuntaina 3.4.2011. Vierailun tarkoituksena oli sekä tutustua rakenteilla olevaan simuprojektiin, että tarjota apua Simkits-mittareiden sekä IOCards-elektroniikan kanssa.

Rungon restauroinnin ja koelentojen jälkeen alkoikin laskutelinevalojen parissa uurastus. Johtojen kytkeminen tapahtuikin varsin nopeasti ja OH-TWN:n SIOC-koodia kopioimalla valot toimimaan. Tämän jälkeen pohdittiin vielä korkeusmittarin kalibrointiongelmaa tovi jos toinenkin.

OH-IMS -simulaattorista kiinnostuneiden – ja miksei muidenkin – kannattaa ehdottomasti tulla paikalle ensi lauantaina 9.4. järjestettäviin kotiohjaamopäiville. Paikalla myös OH-TWN!

Leave a Reply