OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-TWN -simulaattorissa koeajossa uusi autopilotti

Suunnitteilla oleva autopilotti radiokonsoliin

Nokkelimmat ovat varmaan jo huomanneetkin, että OH-TWN -simulaattorin paneeliin on ilmestynyt radiokorkeusmittarin paikalle uutta sälää. Kyseisen tilan ovat vallanneet S-TEC -autopilotin laitteet, jotka ovat olleet testikäytössä kokemuksia varten. Toistaiseksi laitteita pitää siis käyttää hiiren kursorilla, koska emme ole vielä ehtineet rakentaa painikkeita.

Vinkkinä autopilotista kiinnostuneille: klikkaa jotain Sandelin näppäintä, jolloin hiiren kursori siirtyy mittaripaneeliin jo valmiiksi autopilotin käyttöä varten.

Käyttökokemukset uudesta autopilotista ovat olleet positiivisia, vaikkakin sen lukuisat toiminnot tekevät oppimiskäyrästä hieman jyrkän. Alkuperäisen suunnitelman mukainen KAP140-mallinnus joudutaan valitettavasti hylkäämään sen vaatiman liian monimutkaisen teknisyyden vuoksi.

Leave a Reply