OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-TWN: Sandel toimii!

OH-TWN -simulaattorissa oleva Sandelin SN3308 on nyt täysin toiminnassa. Keskiviikkona teimme näppäinkomentojen koodia ja lauantain testauksen jälkeen laitoimme sen tuotantoversioon, eli painonäppäimetkin toimivat nyt aivan kuten pitääkin.

Näppäimet saatiin toimimaan AutoHotkey -nimisen ohjelman avulla. Jostain syystä Reality XP:n Sandel-gauge ei ottanut vastaan näppäimistöltä tulevia näppäinkomentoja, joten jouduimme kiertämään ongelman käyttämällä ns. mouse-eventtejä, joissa painonäppäimen painaminen aiheuttaa hiiren kursorin klikkauksen ennalta määrättyyn kohtaan. Siispä Sandelia käyttäessä hiiren kursori pomppiikin mittaripaneelissa gaugen painonäppäimiä käyttäen. Sen voi huomata katsomalla mittaripaneelia aivan sivusta. Lentäjälle hiiren kursorin liikkeet eivät näy.

Tulostamme myös Sandelin käyttöoppaan jossain vaiheessa kiinnostuneiden luettavaksi, laitteessa kun on erittäin hyvät ja monipuoliset ominaisuudet (mm. ukkostutka).

Leave a Reply