OH-SIM blogi Rotating Header Image

Tehokas keskiviikko

Joulukinkkujen nauttimisen jälkeen simutiimi palasi keskiviikkona verstaalle työstämään OH-TWN:n keskikonsolia ja siihen liittyviä kidusten (cowl flap) säätövipuja. Ennen näitä suuniteltuja toimenpiteitä huomattiin muutaman napin toimimattomuus GPS:ssä. Heti alkuun havaittiin, että vika ei ollut ohjelmiston puolella, vaan rautapuolella. GPS piti irroittaa osin jotta saimme aloitettua debugauksen. Ratkaisuna oli lopulta yhden master-piirilevyn tinausten vahvistaminen.

Keskikonsolia ruvettiin hahmoittelemaan vanerista. Kidusvipujen lisäksi konsoliin asennetaan bensahanat ja trimmipyörät, joita ei ole vielä käytännön tasolla työstetty, piirrustuksia toki löytyy. 😉

Kidusvipujen raaka-aineina käytettiin mm. peltiä, puuta, dvd-kotelon kansia, limupullon korkkeja, kuumaliimaa sekä polkupyörän jarruvaijereita. Toimii kuin junan vessa! 🙂

Leave a Reply