OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-TWN:n transponderi toimii nyt oikein

Lauantaina 27.11.2010 simutiimi syventyi jälleen SIOC-ohjelmointikielen maailmaan yrittäessämme saada transponderin toimintalogiikan vastaamaan oikeaa laitetta. Suurimpana ongelmana oli useiden peräkkäisten ehtolauseiden soveltaminen niin, että transponderin näytöt toimivat vain jos 1) Päävirtakiskossa on riittävä jännite 2) Avioniikkakiskossa on riittävä jännite 3) laitteen oma toimintakytkin on muussa kuin OFF-asennossa. Eli kaikkien kolmen ehdon oli täytyttävä yhtä aikaa.

Alkuun helpolta kuulostava systeemi osoittautuikin lopulta yllättävän hankalaksi, ja valmista tuli noin neljän tunnin puurtamisen jälkeen. Seuraavalla kerralla koodataan transponderissa vilkkuva ledi toimimaan ON- ja ALT-moodeissa.

Leave a Reply