OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-SIM käynnistyy nyt tuplasti nopeammin

OH-SIM:n simulaattoriohjelmisto siirrettiin vihdoin lauantaina 20.11.2010 nopeammalle SSD-kovalevylle. Nyt simulaattorin lataus kestää aiemmasta kolmesta ja puolesta minuutista poiketen vain noin 40 sekuntia (!). Muiden ohjelmien käynnistymisajat säilyvät ennallaan, joten simulaattorin käynnistymisen jälkeen tulee odottaa vielä mittarien kalibroitumista hetken aikaa.

Koska simulaattoriohjelmisto (ja kaikki siihen liittyvät apuohjelmistot) piti uudelleenasentaa ja konfiguroida, on mahdollista että kaikki asetukset eivät ole vielä ennallaan. Sceneryistä on tällä hetkellä asennettuna vain EFHF, EFHK, EFOU ja photosceneryt.

Update: GPS-ohjelmisto ei vieläkään toimi – vikaa selvitellään

Update2: GPS toimii taas. Kaikki user waypointsit ovat hävinneet, joten ne pitää asettaa uudelleen.

Leave a Reply