OH-SIM blogi Rotating Header Image

Simun äänijärjestelmä uusittu

Simutiimi sai tänään 1.9.2010 keskiviikkona äänijärjestelmän päivityksen valmiiksi asentamalla etukaiuttimet. Viikkoa aiemmin asensimme takakaiuttimet, virittelimme monikanavaääntä ja maalasimme etukaiuttimet. Vihdoin tänään saimme porattua niille reiät ja asennettua ne paikoilleen simulaattorin katolle.

Nyt simulaattorin äänimaailma on entistäkin realistisempi ja takakaiuttimista voi aistia tuulen suhinat sekä laskutelineen räminän. Tervetuloa testilennolle!

Ensi keskiviikkona simutiimin tavoitteena on asentaa lisätehoa ohjaamon ilmanvaihtoon. Simun katolla odotteleekin jo vanha puhallin ja jahka saamme tuuletusilman reiät porattua, puhaltaa raikas ilma jatkossa myös ohjaamomiehistön kasvoille. Stay tuned.

Leave a Reply