OH-SIM blogi Rotating Header Image

Simukeskiviikon saldo (23.6.)

Asensimme simulaattorin rinnalle SIM-APU -tietokoneen, jonka on tarkoitus luoda jatkossa yleisömonitoriin seurantakuva, sekä mahdollisesti ajaa WideFS:n yli simulaattorin apuohjelmia. Apukone ei ole vielä täysin valmis, joten se on pois käytöstä toistaiseksi. Pohdimme myös web-kameran asentamista simulaattoriin, jolloin saisimme livekuvaa suoraan ohjaamosta, mutta haasteeksi muodostui hyvin hankalat kuvausolosuhteet kameralle pimeän ympäristön takia.

Ensi keskiviikon ohjelmanumeroksi julistettiin GPS:n näytön VGA-modauksen tekeminen, joka on pakollinen rasti ennen uuden simukoneen asentamista. Luvassa siis GPS:n irrotus, vähän kolvausta, GPS:n takaisinkiinnitys ja toivottavasti mahdollisimman vähän softasäätöä.

Leave a Reply