OH-SIM blogi Rotating Header Image

Simun tietokonetta viritelty

Simulaattorin keskustietokoneessa on tehty lukuisia hienosäätöjä suorituskyvyn parantamiseksi. Lisäksi tavoitteena on ollut poistaa satunnaisesti esiintyvät grafiikkahäiriöt. Simulaattorin käynnistyminen on hieman nopeutunut ja toivon mukaan luotettavuus parantunut. Ainakaan toistaikseksi ei ole esiintynyt ainuttakaan grafiikkahäiriötä (täytyykin koputtaa puuta..). Mikäli huomaatte yhä ongelmia simulaattorin kanssa, pistäkää vikailmoitusta tulemaan simulaattori –at– mik piste fi

PS. Seuraavia huoltotoimenpiteitä simulaattorille on visuaalimonitoreiden vaihto uudempiin ja valovoimaisempiin yksilöihin. Tällä hetkellä yleisömonitori on jo vaihdettu uuteen ja tarjoilee huomattavasti parempaa kuvaa kuin edeltäjänsä! Lisäksi ohjaimen tangentti on tarkoitus korjata pikimmiten verkkolentämistä varten.

Leave a Reply