OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-SIM Avoimet ovet ensi lauantaina!


Tule tutustumaan Malmin ilmailukerhon ainutlaatuiseen Cessna 172-simulaattoriin avoimien ovien päivänä lauantaina 6.3.2010 klo 11.00-14.00! Simulaattorin lisäksi pääset tutustumaan ilmailukerhon toimintaan, uusin tiloihin ja jaossa on tuttuun tapaan myös ilmailukarttoja – ilmaiseksi! Parhaimmat kartat viedään käsistä, tule siis ajoissa paikalle!

Parhaan simulaattorikokemuksen takaamiseksi halukkaat voivat etukäteen varata noin 20 minuutin kestoisen vuoron lentämistä varten. Halutessaan lennolle saa mukaan “lennonopettajaksi” kerhon jäsenen opastamaan simulaattorin käytössä.

Varaa siis itsellesi oma tutustumislento! (linkki varausjärjestelmään)

Tervetuloa!

Malmin ilmailukerho Google Mapsissa

Lisätietoja: simulaattori –at– mik piste fi

PS. Olemme laajentaneet kerhohuonetta. Tervetuloa tutustumaan myös uusiin tiloihin!

Leave a Reply