OH-SIM blogi Rotating Header Image

MIK kuulumisia

Kevät on lähtenyt hienosti käyntiin Malmin ilmailukerhossa. Uudet nettisivut otettiin käyttöön, joiden kehittelyssä on vierähtänyt tunti jos toinenkin. Suurin uudistus on varmastikkin ollut uudet laajennetut kerhotilat, jotka avattiin virallisesti viime launataina. Kerholla kävi arviolta 80 ihmistä hämmästelemässä uusia tiloja 🙂 Malmin ilmailukerho onnistui vuokraamaan Suomen laskuvarjokerhon entiset tilat, jonne on suora kulkuyhteys vanhasta kerhotilasta, eli kerhon sijainti ei muuttunut mihinkään, vaan tilat kaksinkertaistuivat 🙂

Syksyn iso PPL-teoriaryhmä on saanut teoriat pakettiin ja nyt he ovat valmiita aloittamaan lentovaiheen kerhon kalustolla. Myös hiukan ennen isoa teoriaryhmää aloittanut pienryhmä on päässyt teorioiden kanssa loppuun ja he ovat päässeet aloittamaan lentovaiheen jo nyt talven aikana. Tammikuussa lähti taas yksi pienryhmä käyntiin neljän oppilaan voimin. Yksi lokakuun pienryhmässä aloittanut oppilas on jo tarkastuslentoa vaille valmis 😉

Kuvia tapahtumista löytyy MIK:n kuvagalleriasta!

Hyvää kevättä kaikille!

Kuva: Tarmo Lindroos

Leave a Reply