OH-SIM blogi Rotating Header Image

Simulaattori taas käytössä!

Vanha osa kerhohuoneesta on saanut nyt uuden maalipinnan lattiaan ja seinille! Maali on kuivunut jo tarpeeksi, jolloin vanhassa kerhotilassa voi kävellä, mutta raskaita kalusteita ei voi vielä siirtää paikalleen. Lauantaina laittoi simutiimi simun taas tulille, ja simulaattori on taas kovassa käytössä! Kuvia uusitusta kerhotilasta löytyy esimerkiksi täältä, täältä ja MIKin omasta kuvagalleriasta!

Kerhotoimintaakin on riittänyt paljon alkuvuodelle, kerhohuoneen penkkien päällyksiä on vaihdettu kovalla vauhdilla, ja uudet VFR-kartat ovat päivitetty seinälle tulevaan vanerilevyyn, jossa on koko Suomi koottuna VFR-kartoista.

Simutiimi on myös puuhaillut tukiraha hakemuksen kanssa, jolla anotaan Suomen ilmailuliitolta rahaa, jolla ostettaisiin OH-SIMiin uusi tietokone, jolla saataisiin päivitettyä simulaattorin tietokone uudelle vuosikymmenelle!

Stay tuned!

Leave a Reply