OH-SIM blogi Rotating Header Image

Hyvää alkanutta vuotta!

OH-SIM tahkosi tunnetusti hiljaisesta joulukuusta huolimatta miltei 25 tuntia tiimaa vuoden viimeisenä kuukautena ja näinollen vuoden kokonaissaldoksi tuli virtuaalisen lentopäiväkirjan mukaan 239 tuntia ja 53 minuuttia. Ei huono, kun ottaa huomioon että virtuaalinen lentopäiväkirja on tallentanut lentoja vasta maaliskuun puolivälistä lähtien.

Simulaattorin virallisen (=paperisen) lentopäiväkirjan mukaan koottu statistiikka antaa myöskin viitteitä, että kulunut vuosi oli ollut erittäin lennokas OH-SIM:n osalta. Ainoastaan tammikuussa tiimaluku on jäänyt alhaisemmaksi kuin 3 vuoden keskiarvo (!). Alkuvuoden korkeat käyttöasteet selittynevät silloin järjestetyillä avoimien ovien päivillä ja lentoralleilla, ja loppuvuoden lukemissa taas näkyy Project Mauritiuksen vaikutus. Toivottavasti simu lentää samaan malliin myös vuonna 2010 🙂

PS. Joulun alla ilmaantunut sähkövika on korjattu. Kytkinten toimimattomuus johtui – yllätys yllätys – FSBUS:sta, joka on vihdoin tarkoitus vaihtaa luotettavammin toimineeseen IOCardsiin alkuvuodesta. Joka tapauksessa simu on jälleen täydessä iskussa joulukuussa valmistuneen avioniikkaremontinkin jäljiltä. Kuka ehtii lentämään vuoden 2010 ensimmäisen lennon?

Leave a Reply