OH-SIM blogi Rotating Header Image

VFR-karttoja tarjolla

Simulaattoriharrastajat kuulolla,

Malmin ilmailukerhon simutiimi on jälleen kerännyt vanhaksi menneitä VFR-karttoja talteen, uusien karttojen tullessa voimaan marraskuun 19. päivä. Karttoja on kertynyt melko läjä ja suurin osa niistä on todella hyvässä kunnossa. Kartat kattavat tietysti pääosin Etelä-Suomea, mutta myös muutamia pohjoisen karttalehtiä on saatavilla. Vaikka ilmailudata kartoissa onkin aiempaa revisiota, niin kartat soveltuvat erittäin mainiosti simulaattorilentämiseen.

Karttoja on saatavilla kerhohuoneelta ilmaiseksi saapumalla paikalle keskiviikkoisin klo 18 jälkeen ja lauantaisin klo 11 jälkeen (pl. joulun pyhät). Tervetuloa hakemaan uusia karttoja simukäyttöön sen vanhan ja reittiviivoja täynnä olevan tilalle 🙂

Leave a Reply