OH-SIM blogi Rotating Header Image

Simulaattori Turkissa

Lauantain alkuperäiset suunnitelmat menivät hieman uusiksi, kun innokasta lentäjää ei löytynyt päivän ensimmäiselle Mauritius-legille. Näinollen lauantaina ehdittiin lentää vain LTFH-LTAU Villen toimesta. Sekin oli työn ja tuskan takana, sillä sää reitillä oli poikkeuksellisen tukossa ja maisemia vilahteli vain harvoin pilvipeitteen repeillessä. Suurempi ongelma oli kuitenkin infernaalinen vastatuuli, joka heikensi maanopeuden noin 80 solmun paikkeille. Alemmaskaan ei oikein voinut laskeutua, sillä reitillä oli korkeita maastonkohtia. Perille kuitenkin päästiin ja määränpää on jälleen hieman lähempänä – 23,5% matkasta on jo suoritettu 🙂

Seuraavaksi on simulaattorin osalta luvassa hieman joulu- ja huoltotaukoa. Pyrimme siirtämään kytkimet FSBUS-järjestelmästä IOCardsiin ja huoltamaan korkeusmittarin ja keinohorisontin. VFR Saturday on kuitenkin tarkoitus järjestää – siitä lisää lähempänä.

Leave a Reply