OH-SIM blogi Rotating Header Image

Project Mauritius: UMMM-UMGG


Näytä suurempi kartta
Project Mauritiuksen legi numero 3 alkoi pilvisestä ja usvaisesta Minskistä jossa 16 solmun voimalla puhaltava puuskainen tuuli häiritsi alkumatkaa hitusen. Matkan varrella laskeuduttiin pinnalta 70 pinnalle 50 sillä ylempänä vallitsi varsin kova vastatuuli. Tästä toimenpiteestä huolimatta yli 20 solmun vastatuuli hidasti etenemistä koko matkan. Aurinkoisessa Gomelissa ILS oli rikki joten turvauduin perinteiseen NDB-lähestymiseen kiitotielle 11.

(FPL-OHSIM-IG
-C172/L-SDG/C
-UMMM1525
-N0110F070 DELON DCT BAGAM DCT GOGER
-UMGG0140 UKKK
-OPR/MALMI AVIATION CLUB RMK/TCAS)

Faktoja Gomelista:

Gomel on Valko-Venäjän toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee lähellä Ukrainan rajaa ja Tšernobylin ydinvoimalaa. Kaupungissa sijaitsee myös Valko-Venäjän ainoa naisvankila ja kaupunginjohtajana häärää Aleksandr Beljajev.

Leave a Reply