OH-SIM blogi Rotating Header Image

Simun huoltotiimi ahkeroi kerholauantaina

Simulaattorin tietokonetta viriteltiin tänään nopeammaksi, sillä viime aikoina esimerkiksi pelkkä Windowsin sammuttaminen on saattanut kestää useita minuutteja. Samalla yritettiin saada Windowsin toimintaa ylipäätänsä nopeammaksi, jotta simulaattorille jäisi mahdollisimman paljon prosessoriaikaa. Tehdyt parannukset:

  • Windowsin rekisteri puhdistettiin ylimääräisestä tauhkasta
  • Ylimääräiset ja käyttämättömät ohjelmat (ml. USA:n MegaSceneryt) poistettiin kokonaan ja siivottiin pois myös rekisteristä
  • Windowsin PageFile-tiedoston koko asetettiin optimaalisemmaksi
  • Windowsin ajamia prosesseja karsittiin entisestään
  • Simulaattorin apuohjelmien käynnistys tapahtuu porrastetummin ja ohjelmat käyttävät #2 CPU:n corea.

Lisäksi simulaattori imuroitiin huolellisesti ja istuinten taakse kerääntyneet vanhat kartat ja paperilaput heitettiin roskiin. Tämän lisäksi korjattiin trimmi-indikaattori ja yoken tangenttinäppäin. Viimeksi mainitun toimenpiteen johdosta simulaattorin avoimet viat -lista on nyt kutistunut kahteen. Ja oikeastaan kumpikaan niistä ei ole mikään varsinainen vika, vaan enemmänkin TODO-listalla oleva toimenpide.

Leave a Reply