OH-SIM blogi Rotating Header Image

OH-SIM goes to Mauritius

Keskiviikkona kerholle ilmestyi Captain Salomaa, eikä mennytkään kauaa kun uudesta villistä ideasta alettiin raapustaa mustaavalkoiselle plaania. Kyseessä on “OH-SIM goes to Mauritius” -projekti, jossa OH-SIM lennetään Helsinki-Malmin lentoasemalta Plaine Corailin lentoasemalle Mauritiukselle IVAO:ssa! 🙂 Ei, OH-SIM:iin ei ole asennettu lisätankkeja tai tilattu ilmatankkausta, vaan reissun aikana pysähdymme 31 eri lentokentällä, mm. Jerusalemissa, Luxorissa, Sharm El Sheikhssa, Mombasassa ja monessa muussa eksoottisessa paikassa. Olemme tehneet koko projektista tarkat dokumentoinnit käyttäen hyväksi Google Docs -palvelua. Jokaisesta lennosta otetaan talteen KML-tiedosto, lentoajat, reitti sekä ohjaamomiehistön kuittaus.

Koko reitin voit katsoa tästä. Simutiimi on aloittanut jo lentojen buukkailun ja plaanailun. Stay tuned! 😉

Rotate!

Rotate!

Leave a Reply