OH-SIM blogi Rotating Header Image

Kartoista

Huomista VFR Saturday -tapahtumaa varten on nyt lisätty VFR-kartta pääkaupunkiseudun alueelta VFR Saturday-sivulle. Samalla tuli mieleen, että kerholla on vielä muutamia kappaleita vanhentuneita VFR-karttoja tarjolla. Siispä:

Jaamme pois vanhat VFR-kartat halukkaille huomenna lauantaina 10.10. VFR Saturday -tapahtuman yhteydessä MIK:n kerhohuoneella. Termi “vanhentunut kartta” tarkoittaa sitä, että karttaa ei voi käyttää enää oikeassa ilmailussa muuttuneiden tietojen vuoksi, mutta simulaattorikäyttöön kartta soveltuu aivan mainiosti.

Pianhan tulee taas uudet ilmailukartat, josta lisää täällä: https://ais.fi/ais/eaip/amdt/amdt125.htm

PS. Saamiemme tietojen mukaan itse Captain Salomaa saattaa piipahtaa kerhohuoneella huomisen tapahtuman yhteydessä!

Leave a Reply