OH-SIM blogi Rotating Header Image

MIK – Malmin ilmailukerho

MIK – Malmin ilmailukerho

Malmin ilmailukerho ry on vuonna 1988 perustettu Suomen virein moottorilentokerho. Jäseniä kerholla on noin 350 ja määrä kasvaa jatkuvasti! Kerho omistaa yhden Cessna 152 Aerobat lentokoneen ja kaksi Cessna 172 lentokonetta, joista toinen on dieselmoottorilla varustettu. Lisäksi kerhon jäsenillä on mahdollisuus vuokrata muiden kerhojen lentokoneita käyttöönsä, esim. DA20, DA40, Piper Arrow, Beechcraft Debonair ja AS202 Bravo. Kerholla on myös oikean Cessna 150 lentokoneen runkoon rakennettu Cessna lentosimulaattori, joka on jäsenten vapaassa käytössä.

Oma lentolupakirja?

Malmin ilmailukerho kouluttaa jäsenistölleen PPL-lupakirjoja (Private Pilot License). Vuosittain kerhon kautta valmistuu noin 10 uutta lupakirjaa jäsenistöllemme. Yksityslentäjän lupakirjaan tarvitaan vähintään 100h teoriaa ja 45h lentotuntia. Teoriakurssin saa aloittaa samana vuonna kun täyttää 16 vuotta, ja lupakirja on mahdollista saada itselleen aikaisintaan 17-vuotiaana. Koulutus tulee maksamaan kokonaisuudessaan noin 8000 euroa.

Nuoriso- tai kannatusjäseneksi?

Malmin ilmailukerho ei jätä ketään kylmäksi edes virtuaalitaivaalla! Kerhon lentosimulaattori tarjoaa monia mahdollisuuksia, joissa vain mielikuvitus on rajana. Simulaattorilla on helppo aloittaa tutustuminen ilmailun kiehtovaan maailmaan, olitpa sitten konkari tai aloittelija. Nuoriso- ja kannatusjäsenyys avaa loistavat mahdollisuudet ilmailun maailmaan ja toimii myös hyvänä ponnahduslautana oikeaan ilmailuun. Nuorisojäsenyyden alaikäraja on 15 vuotta.

liity_200px

Lisää tietoa kerhosta Malmin ilmailukerho ry