OH-SIM blogi Rotating Header Image

Garmin G1000-trainerin ihmettelyä

P1080696Eilen kerhokeskiviikkona ihmeteltiin uuden G1000-trainerin ominaisuuksia ja pohdittiin alustavasti ympärille rakentuvaa DA40-simulaattoria. G1000-trainerin osalta saimme puukotettua navigointitietokantaa ja näin ollen myös luotua puuttuvat VFR-ilmoittautumispisteet Malmin lähialueen rajalle. Pisteet tarkistuslennettiin vielä radiaalin ja DME-etäisyyden avulla.

Lisäksi nykyisellään varsin riisutun G1000-simun toiminnallisuutta parannettiin luomalla pieni kytkinpaneeli maisemanäytön alareunaan. Siitä voi nyt asettaa esimerkiksi Pitot-putken lämmityksen päälle käyttäen simulaattorin hiirtä. Seuraava vaihe olisikin varmaan tehdä ihan oikeat fyysiset kytkimet.

Vaikka G1000-simulaattorin ympärillä säädettiin ja rakenneltiin kaikkea uutta, ehdittiin sillä onneksi myös lentää välissä! Kuvia keskiviikon kerhoillasta löytyy MIK:n galleriasta, http://mik.1g.fi/kuvat/Tapahtumat+2013/Sekalaisia+kuvia/

Leave a Reply