OH-SIM blogi Rotating Header Image

Cowl flaps in service

Keskiviikkona simutiimi jatkoi kidusvipujen rakentelua, ja lopputuloksena olikin jo toimintakuntoiset cowl flapsit!

Kidusten potikat

Vaijerit yhdistettiin potikoihin, jotka sijaitsevat simulaattorin takana “tuliseinässä”. Valmis SIOC-koodi oli jo olemassa, joten vaijereiden kiinnittämisen jälkeen meni vain muutama säätöminuutti, jonka jälkeen kidusvivut olivat toiminnassa. Kidusten perusperiaate on tehostaa ja säädellä moottorin jäähdytystä.

Simutiimi SIOC-koodin kimpussa

Vasemman moottorin kidus on auki, jolloin moottorin jäähdytys tehostuu.

Twiniin löytyi arkistoista Sandelin etupaneeli, jossa on valmiit kaiverrukset ja reiät kaikille nappuloille. Voitaneen siis odotella toimintakuntoisen Sandellin ilmestymistä OH-TWN -simulaattoriin lähitulevaisuudessa… 🙂

Lopuksi simutiimi asensi OH-TWN:n tietokoneeseen vielä uuden kovalevyn, jolloin pääsimme eroon jo varsin äänekkäästi raksuttavasta ja huomattavan hitaasta vanhasta levystä. Ja mikä parasta, uudella kovalevyllä FS2004 käynnistyy paljon nopeammin.

Ensi lauantaina (15.1.2011) simutiimi ottaa työn alle trimmi-indikaattorin, jota kaavaillaan keskikonsoliin. Tervetuloa mukaan!

Leave a Reply