OH-SIM blogi Rotating Header Image

Huoltopainotteinen keskiviikko

Keskiviikkona 8.12.2010 huollettiin ensin OH-SIM simulaattorin trimmikytkin sekä laippa- ja etulämpömittarit. Trimmikytkimestä oli lähtenyt yksi johto irti, jolloin sillä pystyi trimmaamaan vain toiseen suuntaan. Laippa- ja etulämpömittarin toiminta oli myös pysähtynyt, jolloin vikapartio alkoi etsiä vikaa IOCardsin servokortista. Hetkeä myöhemmin vian aiheuttajaksi selvisi huonoksi mennyt kaapeli, joka vaihdettiin uuteen.

OH-TWN:n sai lisää varoitusvaloja paneelin vasempaan ylänurkkaan laturien ja alipaineen merkkivalojen asennuksen myötä. Nyt tarkistuslistaa voi seurata entistäkin tarkemmin varmistamalla laturien ja alipainepumppujen toiminnan varoitusvaloista. Lisäksi transponderin lähestysled vilkkuu nyt asetettaessa transponderi ON- tai ALT-moodiin. Ledin toiminnassa on vielä muutamia ongelmia SIOC-koodin monimutkaisuudesta johtuen, mutta onneksi LED:n vilkkuminen tai vilkkumatta jättäminen on vain kosmeettinen haitta 🙂

Lopuksi suunniteltiin vielä OH-TWN -simulaattoriin tulevaa opettajan paneelia ja radiopaneelia.

Leave a Reply