OH-SIM blogi Rotating Header Image

Lisää vipuja OH-TWN:n paneeliin

Lauantaina 13.11.2010 asennettiin OH-TWN:n paneeliin pitkään toivottu seisontajarru. Uusi kytkin on jämerähkö punainen vetokytkin ja sijaitsee mittaripaneelin vasemmassa yläkulmassa. Kannattaa käyttää moottoreita käynnistäessä, niin ei lähde kone karkuun 🙂

Tämän lisäksi OH-TWN:ssä on nyt trimmisäädin kaasukonsolin alapuolella oikeassa sivuseinässä. Pieni pyöritettävä säädin säätää trimmiä erittäin tarkasti (joskin encoder saattaa joskus hyppiä väärään suuntaan) ja kone on nyt helposti trimmattavissa vaakalentoon. Trimmi-indikaattori löytyy mittaritaulusta kompassin alapuolelta. Indikaattoriin on vielä tulossa merkintä take-off -asennolle seuraavana säätöpäivänä.

Simulaattorit keräävät tällä hetkellä erittäin mukavasti lentotunteja – kummallakin koneella on jo yli 15h kerättynä tässä kuussa.

Leave a Reply