OH-SIM blogi Rotating Header Image

SIM status 19-09-2010

OH-SIM on täydessä iskussa ensi viikon lauantaina pidettävään avoimien ovien päivä -tilaisuuteen. Viimeisimpänä projektina simuun on lisätty ilmanvaihdon tehoa toisella 12mm tuulettimella, joka puhaltaa mukavasti ohjaamon yläreunasta kasvoille. Se täydentää sopivasti jo olemassa olevaa raitisilmajärjestelmää, joka puhaltaa jalkatilaan. Kummallekin järjestelmälle on oma toimintakytkin simulaattorin keskikonsolissa, joten kukin pilotti voi säätää puhalluksen omien mieltymystensä mukaan.

Simun lentopäiväkirjassa on vielä muutama tekninen ongelma ratkaistavana, ennen kuin se osaa automaattisesti päätellä lennettyjen lentojen lähtö- ja laskukentät. Tässä kuussa simu onkin taas lentänyt varsin ahkerasti, tällä hetkellä kuun tiimasaldo on noin 24 tuntia. Meneeköhän 40h tässä kuussa rikki?

Leave a Reply