OH-SIM blogi Rotating Header Image

Project Mauritius: LTAF-OSLK

OH-SIM pääsi jatkamaan matkaa Turkin Adanasta kohti Syyrian Lattakiaa. Lento sujui onnistuneesti ilman mitään ihmeellisiä kommervenkkejä. Alla parit kuvat matkalta:

Ylitetään lätäkköä.

Loppuosalla, kiitotie häämöttää edessä.

Tietoja Lattakiasta:

Lattakia on tärkeä satamakaupunki ja siellä asuu noin 425 000 asukasta. Alueella kasvatetaan mm. hedelmiä, puuvillaa ja maankuulua Latakia-tupakkaa, joiden reitti maailmalle kulkee kaupungin oman sataman kautta. Kaupungin keskilämpötila tammikuussa on noin 15 °C ja kaupungissä on 8 hotellia sekä kolme elokuvateatteria, joista pienin sijaitsee al-Moutanabbi kadulla.

Kaupungissa järjestetään useita vuosittaisia juhlia, joista ehdottomasti suurin on Al-Mahaba -juhla. Lattakia on myös kahden jalkapallojoukkueen kotikaupunki, joiden kotikenttänä toimii 35 000 hengen al-Assad stadioni.

Leave a Reply