OH-SIM blogi Rotating Header Image

Lennokas viime kuu

OH-SIM keräsi tiimaa marraskuussa miltei 33 tuntia, josta valtaosa on Project Mauritiuksen ansiota. Mutta muutkin harjoituslennot ovat simulaattorilla lisääntyneet, mm. parantuneen ohjaintuntuman myötä. Valitettavasti aktiivisen käytön myötä simulaattorin avioniikkapuoli on päässyt hieman epäkuntoon. Loppuvuosi pyhitetäänkin huoltotoimenpiteille, jotta simulaattori on jälleen täydessä iskussa ensi vuoteen.

Huomenna keskiviikkona (2.12.2009) on tarkoitus ottaa korkeusmittari irti ja avata se korjausta varten.  Korjattavia kohteita on mm. viisareiden asettelu synkroniin, millibaariasteikon korjaaminen sekä automaattiseen kalibrointiin liittyvän tunnistiminen korjaus. Tervetuloa kerhohuoneelle pohtimaan kuinka muutamasta servosta ja vähän useammasta hammasrattaasta koostuu (toivottavasti) toimiva korkeusmittari 🙂

PS. Uusin AIP-päivitys on tullut voimaan viime kuun 19. päivä. Simussa voi kokeilla uutta RNAV-lähestymistä Malmille.

Leave a Reply