OH-SIM blogi Rotating Header Image

Aktiivista lentotoimintaa VFR Saturdayssa

VFR-lentäjien oma tapahtuma, VFR Saturday pärähti käyntiin vauhdikkaasti tänä lauantaina heti klo 12. Malmin asematasolle ilmestyi pienkoneita toinen toisensa perään ja myös OH-SIM lähti pienelle paikallislennolle (DEGER-NOKKA).

Paikalla oli myös muutamia uusia nimiä, jotka tekivät ensiesiintymisensä IVAO-verkkoon. Malmin torni toivottaa heidät tervetulleiksi myös jatkossa, ensilennot menivät erittäin mallikkaasti!

Tapahtuman aikana oli vilskettä virtuaalisen Malmin lisäksi myös Malmin ilmailukerhon kerhohuoneella. Kahvipannu oli kuumana aamusta lähtien ja simun käyttöaste oli korkealla. Samalla saimme kerättyä vanhaksi menneitä VFR-karttoja talteen simulaattoriharrastajille. Näitä karttoja on mahdollista saada ilmaiseksi tulemalla kerhohuoneelle kerhopäivinä, keskiviikkoisin klo 18 jälkeen ja lauantaisin klo 11 jälkeen.

Leave a Reply