OH-SIM blogi Rotating Header Image

VFR Saturday 10.10.

Ensi lauantaina on jälleen aika kerääntyä Helsinki-Malmin lentokentälle IVAO-verkkoon ja suorittaa verkkolentämistä hyvässä porukassa, sillä legendaarinen VFR Saturday käynnistyy kello 15 LMT. Tarjolla on siis vähintäänkin kattava lennonjohtopeitto Helsinki-Malmilta suuntautuville VFR- ja IFR-lennoille. Mielenkiintoisena lisämausteena on tällä kertaa laskukierroksessa huokuva kansainvälinen tunnelma, sillä paikalle on kutsuttuna VFR-kerho Belgiasta! Tulkaa siis sankoin joukoin toivottamaan ulkomaiset vierailijamme tervetulleiksi!

Lisätietoa ja oppaita Malmin lentokentältä toimimiseen löydät tämän sivuston VFR Saturday-osiosta

Ja tuttuun tapaan MIK osallistuu tapahtumaan kerhohuoneelta käsin ja simulaattorilla on tarkoitus aiheuttaa mahdollisimman paljon liikennettä ja tämän lisäksi luokkahuoneeseen perustetaan ATC-piste. Tervetuloa myös kerhohuoneelle mukaan, simulaattori on käytettävissä 🙂

Leave a Reply