OH-SIM blogi Rotating Header Image

Project Mauritius: EFHF-EETU

OH-SIM:n lentosuunnitelma ensimmäiselle reitille tänään klo 1800 alkaen:
(FPL-OHSIM-ZG
-C172/L-SDG/C
-EFHF1630
-N0110A010 DEGER/N0110F070 IFR DCT PVO DCT MOHNI DCT GONOS DCT PILET DCT UM DCT
-EETU0126
-OPR/MIK DOF/091028 RVR/550)

Tervetuloa kerholle seuraamaan tai virtuaaliselle Helsinki-Malmin lentoasemalle IVAO-verkkoon!

Matkakertomus:


Näytä suurempi kartta
Matkalle lähdettiin hieman myöhässä, sillä teknisistä ongelmista johtuen vasta kolmas yritys ei kaatunut Malmin laskukierrokseen. Malmilla meitä oli selvittämässä torni ja päästyämme DEGERin kautta VFR:nä ulos siirryimme Helsingin tutkalle ja aktivoimme IFR-suunnitelman. Suomenlahden päällä oli vähän huttua, mutta mukava myötätuuli siivitti matkaa ja maanopeus oli korkeimmillaan 135 kts. Viron päällä keli paheni entisestään, mutta Tartun lähellä oli juuri sopiva rako, mihin pääsimme OH-SIM:llä suorittamaan NDB-lähestymisen. Kone rullattiin pouserin viereen ja lento tallennettiin seuraavaa legiä varten (Minsk).

Tartuhan on tunnettu esimerkiksi siitä, että elokuvassa “Nimet marmoritaulussa” ensimmäisen maailmansodan aikana elokuvan päähenkilöt pysäyttivät raatihuoneen kellon. Lisäksi Tartu on Hämeenlinnan ystävyyskaupunki 🙂

Mutta mikä tärkeintä, niin OH-SIM:n matka kohti Mauritiusta on alkanut!

One Comment

  1. Marko Einamo says:

    Hienoa pitäkää vain nokka kohti etelää !

Leave a Reply