OH-SIM blogi Rotating Header Image

Keskiviikon huollot

Eilisen kerhokeskiviikon aikana pohdimme myös korkeusmittariongelmaa ja saimme tilanteeseen pienoisen parannuksen aikaan. Korkeusmittari kalibroitiin uudelleen siten, että satojen jalkojen viisari näyttää aina oikein ja paineasetus osuu paremmin kohdalleen. Tuhansia jalkoja indikoiva mittari näyttää noin +300 jalkaa liikaa, mutta on hieman selkeämpi kuin aiemmin. Suunnittelimme myös korkeusmittarin huoltoa, jolloin koko korkeusmittari irroitetaan mittaripaneelista, puretaan, vaihdetaan uudet osat ja asetetaan viisarit synkroniin. Työn laajuudesta johtuen valmistumisajankohtaa on mahdoton määrittää, mutta projektin ajankohta on “syksy 2009” 🙂

Tutkimme myös etulämmön viisarin ja GPS:n kytkimien outoa ongelmaa, joka ilmenee ärsyttävän harvoin. Ongelmana on, että painettaessa GPS:n kytkimiä etulämmön servo ajaa mittarin täysin vasempaan laitaan. Ongelma pyritään korjaamaan SIOC:n versiopäivityksellä, mikäli siihen ei löydy muita ratkaisuja.

Suunnittelimme myös FSBUS:n lopullista hautaamista ja siirtymistä IOCardsiin myös kytkimien, 7-segmenttinäyttöjen ja ledien osalta.

Leave a Reply