OH-SIM blogi Rotating Header Image

Simulaattoria huollettu

Simulaattorin laippaindikaattori ja etulämpömittari toimivat jälleen! Vuoden päivät toimimattomana olleet mittarit siirrettiin IOCards-järjestelmään vanhasta ja paljon vikoja aiheuttaneesta FSBUS:sta viime keskiviikkona (16.9.2009). Siirtyminen uuteen järjestelmään ei kuitenkaan sujunut aivan kitkatta, sillä IOCardsin lukema SIOC-koodi aiheutti päänvaivaa. Lopulta koodi ja SIOC:n lukuisat config-tiedostot saatiin kohdalleen ja laippaindikaattori todettiin toimivaksi. Pian tämän jälkeen tehtiin vähän lisää koodia ja myös etulämpömittari saatiin toimintakuntoon. IOCardsin myötä mittarien liike on paljon sulavampaa kuin FSBUS:lla!

Testilentojen jälkeen asensimme myös päivitetyn EFHK-sceneryn (versio 1.6). Näinollen simulaattori on täydessä iskussa ensi lauantain avoimien ovien päivään, nähdään kerholla! 🙂

Leave a Reply